Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a magazinului online karincosmetics.com

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.karincosmetics.com. Orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament. Orice comandă va fi realizată în conformitate cu acest Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

Identitatea societății vânzătoare

Denumirea societății vânzătoare: DERMA GLOW COSMETICS S.R.L.
Cod unic de înregistrare: 41943663
Număr de ordine în Registrul Comerțului: J3/2779/2019
Adresă sediu social: DN65B nr 7, Bradu, Sat Geamana, Arges, 117141, România.

Call Center

Status comenzi și retururi, consiliere alegere produse:
Program L-V: 09:00 – 18:00
Email: office@karincosmetics.ro

Tel: 0741.758.758 

Adresă poștală pentru retur: DN65B nr 7, Bradu, Sat Geamăna, Argeș, 117141, România.

Domeniul de aplicare

Prezentul act, respectiv Termenii și condițiile comerciale ale DERMA GLOW COSMETICS S.R.L. privind vânzarea la distanță și comerțul electronic (denumit în continuare ”Termeni și Condiții”), reglementează raportul juridic dintre vânzătorul DERMA GLOW COSMETICS S.R.L. (denumit în continuare ”Karin Cosmetics”) și consumatorul, persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, (denumit în continuare ”Clientul” sau ”Consumatorul”) – (Karin Cosmetics și Clientul sau Consumatorul sunt denumiți în continuare împreună ”Părțile”) având ca obiect vânzarea-cumpărarea Produselor prezentate de către Karin Cosmetics Clientului pe pagina de internet: www.karincosmetics.ro și pe pagina de internet pentru telefon mobil www. karincosmetics.ro (denumite în continuare împreună ”Pagina de internet Karin Cosmetics”).
Termenii și Condițiile Karin Cosmetics sunt aplicabile oricăror comenzi, vânzări și livrări de Produse prezentate pe Pagina de internet Karin Cosmetics și vândute de către Karin Cosmetics Clientului, în versiunea valabilă la data efectuării comenzii. Odată cu efectuarea comenzii/cererii de cumpărare Clientul acceptă necondiționat Termenii și Condițiile Karin Cosmetics publicate pe Pagina de internet Karin Cosmetics, presupunându-se că acestea au fost luate la cunoștință de către Client înainte de efectuare comenzii pe pagina de internet: www.karincosmetics.ro.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis și expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare ale siteului sau ale continutului acestuia.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Drepturi de autor

Site-ul www.karincosmetics.ro, împreună cu informaţiile expuse, structura și codul informatic al www.karincosmetics.ro, incluzand, dar nelimitându-se la, mărci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc. sunt proprietatea www.karincosmetics.ro și sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marcă înregistrată şi de drepturile de proprietate intelectuală.
Conținutul său și grafica www.karincosmetics.ro nu pot fi reproduse/stocate fără a deține o permisiune scrisă prealabilă, din partea societății care operează www.karincosmetics.ro
Încălcarea drepturilor de autor poate fi sesizată prin formularul de contact sau la adresa de email office@karincosmetics.ro.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului, înainte de a îl cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului OUG 34/2014 , privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot contine inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Încheierea Contractului

Prin efectuarea comenzii, respectiv prin apăsarea/activarea butonului ADAUGĂ ÎN COŞ, Clientul face o cerere de cumpărare privind Produsele selectate în conformitate cu Termenii și Condițiile Karin Cosmetics precum și cu prețurile de vânzare a Produselor în vigoare la data efectuării comenzii de către Client, cerere/comandă de cumpărare care necesită acceptarea expresă din partea Karin Cosmetics (denumită în continuare ”cerere/comanda de cumpărare”).
Abia după acceptarea cererii/ comenzii de cumpărare a Clientului de către Karin Cosmetics rezultă un contract la distanță încheiat între Karin Cosmetics și Client, care are, în principal, ca obiect, pe de o parte, obligația de vânzare și Livrare, iar pe de altă parte, obligația de preluare și plată a prețului privind Produsele comandate de către Client (denumit în continuare ”Contractul”).
Karin Cosmetics, după caz, nu este obligată să accepte cererea de cumpărare a Clientului dacă, enumerăm cu titlu exemplificativ și nu limitativ, lipsește produsul din stoc, datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte, livrarea este solicitată în afara teritoriului României, Karin Cosmetics are îndoieli rezonabile cu privire la seriozitatea cererii/comenzii de cumpărare, cererea/comanda de cumpărare a unei cantități semnificative de produse de același tip/marcă în scopul revânzării, etc.). Prin transmiterea unei Comenzi electronice pe pagina de internet: www.karincosmetics.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, a confirmarii comenzii. Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (email).

Caracteristicile Produselor

Karin Cosmetics, în calitate de comerciant autorizat, prezintă și comercializează pe Pagina de internet gamă variată și largă de Produse de îngrijire, machiaj și accesorii (denumite mai sus și în continuare împreună ”Produsele” sau individual ”Produsul”).
Toate produsele prezentate pe Pagina de internet Karin Cosmetics sunt comercializate noi și originale, în conformitate cu prevederile legale din România, consumatorilor finali doar cu amânuntul, în cantităţi adecvate pentru uz personal sau scopuri de menaj.
Karin Cosmetics își rezervă dreptul de a modifica oricând gama de Produse prezentate pe Pagina de internet Karin Cosmetics precum și informațiile cu privire la Produse, toate acestea neavând caracter obligatoriu.
Fotografiile cu privire la Produse nu coincid întotdeauna cu imaginea Produselor livrate. În special la înnoirea sortimentului producătorului pot apărea modificări cu privire la aspectul şi dotările cu care vin Produsele. În acest sens nu pot exista pretenţii ale Clientului pentru modificările/completările intervenite precum și în raport cu imaginea Produselor afișate.
Produsele pot fi comandate de către Client pe toată perioada de expunere pe Pagina de internet Karin Cosmetics, dar și în limita stocului disponibil.
Produsul va fi folosit de Client în conformitate cu destinația acestuia, doar pe durata de valabilitate a Produsului și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

Descrierea și proprietățile produselor

Informațiile cuprinse în descrierile produselor provin direct de la producători sau de la reprezentanții lor în România. Informațiile sunt traduse și/sau adaptate fără a distorsiona conținutul informațional. În unele cazuri, proprietățile, recomandările și metodele de utilizare sunt derivate din cărți sau site-uri web de referință pe domeniile corespondente, informațiile se regăsesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile stiințifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, și nu angajează în niciun fel responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, șampoane etc. în scopuri terapeutice, consultați un medic!

Cererea/Comanda de cumpărare

În vederea achiziționării Produselor selectate, Clientul completează datele din formularul privind cererea/comanda de cumpărare pus la dispoziție pe pagina de internet Karin Cosmetics, cu datele solicitate în formular.
Clientul se obligă să completeze datele de identificare cu exactitate, complet și fără erori, verificând corectitudinea acestora înainte de efectuarea cererii/comenzii de cumpărare. Răspunderea Karin Cosmetics nu poate fi atrasă, în cazul în care datele de identificare au fost completate eronat sau incomplet de către Client.
Înainte de apăsarea/activarea butonului FINALIZEAZĂ COMANDA, Clientul se obligă să citească Termenii și Condițiile Karin Cosmetics, confirmând cunoașterea și acceptarea acestora prin bifarea căsuței ”Am citit şi sunt de acord cu Termenii și Condițiile Karin Cosmetics”.

Prețul și Plata

Orice ofertă/comandă de cumpărare privind Produsele prezentate pe Pagina de internet Karin Cosmetics, urmată de un Mesaj electronic de confirmare, implică o obligație de plată a unei sume de bani reprezentând valoarea de vânzare a Produsului/Produselor selectate (denumit în continuare ”Prețul” și/sau ”Prețurile”) din partea Clientului, în favoarea Karin Cosmetics.
Odată cu apăsarea/activarea butonului FINALIZARE COMANDĂ și recepționarea Mesajului electronic de confirmare Clientul se obligă să plătească către Karin Cosmetics Prețul Produsului sau Produselor selectate.
Karin Cosmetics își rezervă dreptul de a modifica unilateral și necondiționat Prețurile Produselor prezentate pe Pagina de internet Karin Cosmetics. Karin Cosmetics este îndreptățit, înaintea recepționării oricăror cereri/comenzi de cumpărare, să introducă Prețuri noi, să corecteze/rectifice Prețurile, să ofere ori să anuleze Prețuri reduse, fără a informa în prealabil Clientul.
Prețurile sunt menționate pentru fiecare produs în parte și sunt exprimate in LEI (RON – unitatea monetară a României). Prețurile Produselor includ Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) valabilă la data acceptării cererii/comenzii de cumpărare.
Clientul poate opta pentru una din modalităţile de plată de mai jos:

1. Ramburs – la momentul livrării coletului de catre Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

2. Plata cu cardul prin platforma securizata NETOPIA. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro. Modul de completare a datelor de identificare a destinatarulul trebuie să fie corecte și complete, astfel: Nume, Prenume, Cod Postal, Localitate, Adresă. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a mesajului electronic de confirmare.

Pentru tranzacții nu se percepe niciun comision suplimentar. Karin Cosmetics foloseste platforma NETOPIA pentru asigurarea securității tranzacțiilor.
Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plăți NETOPIA.

plata-card-netopia

Datele obligatorii sunt: Nume posesor, Nr card, data expirare, CVV, parola 3d secure.
În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate și o împuternicire din partea firmei.
Limita maximă admisă a rambursului, plata în numerar este de 5000 lei/zi/atât pentru persoanele juridice cât și pentru persoanele fizice.
Cu privire la Prețul și Modalitatea de plată a Prețului Produselor Clientul va putea contacta Karin Cosmetics prin e-mail la adresa office@karincosmetics.ro.

Promotiile, reducerile de pret

Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil sau în intervale de timp precizate punctual.

Livrare

Nu suntem responsabili pentru întârzierea livrării comenzilor cauzată de factori externi: condiții meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări stradale sau alte situații speciale ce ar putea împiedica firmele de curierat rapid sa livreze, fapt pentru care Karin Cosmetics nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Termen de livrare

Termenul pentru procesarea si livrarea Coletului catre client poate varia între 1 – 5 zile lucratoare, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare*, în funcție de fluxul comenzilor și de firmele de curierat. *Termenul este valabil pentru produsele existente în stoc la momentul procesării comenzii și este garantat doar în măsura obligațiilor contractuale asumate de firma de curierat. Pentru localitățile greu accesibile, aflate în afara ariei obișnuite de livrare a curierilor, termenul de livrare se poate extinde în unele cazuri cu 24-48 de ore.
Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi, cazuri în care Termenul de livrare poate fi de cel mult 30 (treizeci) zile de la încheierea Contractului (denumită în continuare ”Termenul maxim de livrare”).
În momentul expedierii veți primi o notificare automata pe e-mail. *Aceste intervale de timp nu se aplică comenzilor plasate în cursul weekend-ului, procesarea acestora făcându-se în ordinea plasării lor. Transportul se face prin servicii de curierat rapid (Fan Courier), iar taxele de transport și gratuitățile sunt valabile doar în aria de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie!!! Tinănd cont de situația actuală cauzată de COVID-19 și de restricțiile aferente, este posibil ca perioada de procesare și livrare a comenzilor să dureze mai mult decât este menționat. Atât noi, cât și firma de curierat, facem tot posibilul ca livrarea produselor să se realizeze în cel mai scurt timp, apelând la ințelegerea și bunăvoința clienților noștri. Mulțumim!

Comenzile care nu au datele de expediție și facturare corecte (adresa, număr de telefon, e-mail) pot suferi întarzieri de livrare. Aceste comenzi se vor procesa abia în momentul în care clientul ne pune la dispoziției informațiile reale.
*Pentru clienții care fac retur, cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către dumneavoastră. Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost.

Cat costa livrarea?
Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 Lei, Clientul va beneficia de livrare gratuită.

Clientul se obligă să achite costul livrării Produsului, respectiv:
– suma de 20 Lei în cazul comenzilor de până la 350 Lei, pentru plată ramburs.
– suma de 15 Lei în cazul comenzilor de până la 350 Lei, pentru plată prin transfer bancar.

Deteriorarea coletelor în timpul transportului:
În pofida ambalării corecte și riguroase, de natură a preveni incidentele în timpul manipulării și livrării coletelor, pot interveni situații în care integritatea coletelor este afectată.

IMPORTANT! În cazul în care primiți coletul prin curierat rapid și observați o deteriorare a ambalajului, va rugăm sî refuzați coletul și să solicitați agentului să întocmească un proces verbal! Este singura modalitatea prin care se pot solicita despăgubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor în timpul transportului. Reclamațiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

Factura electronică

Citind termenii și condițiile, ați fost de acord cu emiterea facturii aferente comenzii exclusiv în format electronic; aceasta va fi livrată pe adresa de e-mail din comandă sau în contul dumneavoastră.

Returnarea produselor

Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, conferă cumpărătorului dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
În acest caz, va rugăm să ne aduceți la cunoștință decizia dvs, completând formulatul de retur. Karin Cosmetics va confirmă Clientului, fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 3 zile lucrătoare.
Echipa Karin Cosmetics va trimite curierul la adresa indicată de dumneavoastră pentru a ridică coletul. În acest caz, costul aferent transpontului este suportat de către client.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);
2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);
Clientul se obligă să returneze produsele către Karin Cosmetics într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou.
Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: DN 65B, Geamăna, Argeş, 117141 împreună cu factura în care ați marcat produsele pe care le returnați.
În cazul în care nu vor fi respectate toate criteriile de mai sus, produsul vă va fi reexpediat, iar toate costurile de transport se vor afla în sarcina dumneavoastră.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care a primit toate produsele cumpărate. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice (art.14, alin.1).

La primirea coletului în depozitul nostru, se va face recepția și se va verifică dacă au fost îndeplinite condițiile de retur mai sus menționate, iar în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare. Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost.
Odată verificat și acceptat, returul se va procesa pentru returnare contravaloare (excluzând taxele de transport). Contravaloarea coletului se va returna numai în contul bancar menționat de dumneavoastră în formularul de retur. Conform legii, DERMA GLOW COSMETICS S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 30 de zile de la data primirii coletului înapoi.

Garantii

Produsele noastre nu beneficiază de garanție, fiind produse consumabile.
Garantăm că produsele comercializate de www.karincosmetics.ro sunt sunt produse originale.
Garanția de conformitate este garanția oferită de vanzator, conform legislației în vigoare. Este o perioadă de timp între 6 luni și 2 ani prin care vanzătorul îți garantează că produsul vândut este conform cu specificațiile pe care s-a angajat că le vinde. Această garanție este independentă de garanția tehnică/comercială. Poate fi mai mică, mai mare sau egală și nu face obiectul defecțiunilor tehnice.
Perioada de timp stabilită pentru remedierea reparației este de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunostință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

Siguranța Datelor Personale

Karin Cosmetics se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de către cumparător vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site.
Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.
Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

În cadrul DERMA GLOW COSMETICS S.R.L, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vânzări, Contabilitate și IT, au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice DERMA GLOW COSMETICS S.R.L are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare, facturare și livrare comenzi online.
Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare facturării și livrării. Refuzul dvs. determină neonorarea comenzii.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Aveți urmatoarele drepturi conform legislației în domeniu:

 • Dreptul de vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
 • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul www.karincosmetics.ro ;
 • Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre website-ul www.karincosmetics.ro;
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre website-ul www.karincosmetics.ro (de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct);
 • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
 • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
  Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.karincosmetics.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. În fiecare newsletter aveți posibilitatea de dezabonare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Dacă aveți întrebări sau nelamuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: office@karincosmetics.ro. De asemenea, ne puteți contacta și la numărul de telefon existent în contact.

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicările comerciale se poate face direct din newsletter, făcând click pe opțiunea “Dezabonare”.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instanțelor de judecată din Pitești, Argeș, Romania.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Karin Cosmetics (www.karincosmetics.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.